Poketino skroman, može li Totenhem da pomrsi račune vodećem dvojcu?

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino skroman, može li Totenhem da pomrsi račune vodećem dvojcu?

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je da su Liverpul i Mančester siti i dalje glavni favoriti za osvajanje titule u Premijer ligi.

Fudbaleri Totenhema pobedili su juče u gostima Everton sa 6:2, u utakmici 18. kola Premijer lige i učvrstili se na trećem mestu na tabeli.

"I dalje verujem da su Liverpul i Siti glavni favoriti za osvajanje Premijer lige. Ako budemo konstantni i igramo na način kao što smo to radili do sada, onda možemo da se umešamo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tu trku... Ima još mnogo mečeva do kraja", rekao je Poketino.

Totenhem sada ima 42 boda, dva manje od Sitija, a šest od prvoplasiranog Liverpula.

Ekipa Maurisija Poketina će u narednom kolu Premijer lige, koje je na programu u sredu, dočekati Bornmut.

Liverpul će na svom terenu igrati protiv Njukasla, dok će Siti gostovati Lesteru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poćetino: Liverpul i Siti su i dalje glavni favoriti za titulu

Izvor: B92, 24.Dec.2018

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da su Liverpul i Mančester siti i dalje glavni favoriti za osvajanje titule u Premijer ligi.

Nastavak na B92...

Gvardiola: Siti je napredovao od osvajanja titule

Izvor: Beta, 25.Dec.2018, 11:02

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola ocenio je da je njegova ekipa bolja nego što je bila prošle sezone, kada je osvojila titulu u Premijer ligi.Siti je uz brojne rekorde prošle sezone osvojio šampionsku titulu, a u vrhu je i ove jeseni, na drugom mestu na tabeli zaostaje za vodećim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.