Izvor: Danas, 08.Maj.2024, 13:04

Ishod sastanka sa Si Đinpingom: Zašto je Vučić danas najsrećniji?

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je, nakon potpisivanja niza sporazuma iz oblasti politike, ekonomije, kulture, obrazovanja, nauke… sa predsedniko Kine, Si Đinpingom, da mu je pripala ogromna čast da ga ugosti, jer je, napomenuo je, “čovek koji je uputio najviše puta poziv Siju da poseti Srbiju”.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posle potpisivanja sporazuma sa Kinom: Izvozićemo govedinu, suve šljive i vina, razgovaramo o letećim automobilima

Izvor: Danas, 08.Maj.2024

Nakon potpisivanja niza sporazuma i memoranduma između vlada Srbije i Kine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da su potpisani sporazumi o slobodnom izvozu poljoprivrednih proizvoda u Kinu, ali i o razgovorima sa proizvođačem letećih automobila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.