Pogba kažnjen, overavao u svlačionici posle otkaza Murinju, ovi igrači su oterali trenera!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba kažnjen, "overavao" u svlačionici posle otkaza Murinju, ovi igrači su oterali trenera!

Pol Pogba ponovo u centru pažnje, sa zadovoljstvom će platiti kaznu, predvodio i slavlje posle vesti iz Karingtona juče...

Navodno, kada je Ed Vudvord pre zvaničnog saopštenja rekao igračima da je Murinjo smenjen, Pol Pogba je overavao sa saigračima. On je inače kažnjen od strane kluba zbog objave nakon Murinjove smene koju je brzo izbrisao, ali trag je jasno ostao.

Ko su igrači koji su slavili odlazak Murinja, uz Pola Pogbu?

Među prvima Entoni Marsijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji i pored dobrih igara ove sezone nije mogao da vidi trenera koji ga je kritikovao iz godine u godinu, zatim Luk Šo koji je pod Murinjom dobio novi ugovor, ali nije zaboravio kritike i ponižavanja u javnosti koje je dobio od Portugalca.

Kapiten Valensija je bio među prvima koji je podigao glas i tražio da Portugalac ode, a protiv sebe Murinjo je imao još i Huana Matu sa kojim je imao problema u bivšim klubovima. Španac je bio protiv Murinja ne zbog sebe, već je jednostavno verovao da trener ne može tako da se ponaša prema igračima i da je zatrovao svlačionicu.

U svakom slučaju, počinje era Solskjera, makar do leta, a onda će prva meta biti Poketino iz Totenhema. Navodno je i Danijel Levi svestan da će Španac otići, da će Junajted platiti obeštećenje za njega, a kao zamenu vidi Edija Houva iz Bornmauta.

Evo kako je Pogba ispratio Murinja! https://t.co/LXywODKPpv

— Sportske.net (@sportske) 18. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.