Izvor: JUGpress.com, 13.Maj.2024, 16:29

Za teretanu iza Tehnološkog fakulteta 3,4 miliona dinara

LESKOVAC
Još jedna teretana na otvorenom je izgrađena, a nalazi se na prostoru iza Tehnološkog fakulteta. Za ovu namenu izdvojeno je 3,4 miliona dinara, a postavljeno je devet sprava. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je u društvu svojih saradnika obišao pomenutu lokaciju i podsetio na obećanje da će u kratkom vremenskom periodu otvoriti veći broj vežbaonica na otvorenom.
„Puno mi je srce jer sam u subotu posle 10 časova, zatim u popodnevnim časovima istog dana, i u nedelju takođe prošao pored teretane u ulici Kralja Petra Prvog i bukvalno se red čekao za vežbanje što znači da je ovo pun pogodak. Ovde je velika koncentracija...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.