Preliminarni izveštaj Crte o dosadašnjem toku kampanje za beogradske izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 16:22

Preliminarni izveštaj Crte o dosadašnjem toku kampanje za beogradske izbore

Posmatračka misija Crte ocenila je danas da je period posle decembarskih izbora ispunjen novim sumnjama u stanje evidencije birača, izazvanim, kako kažu, pre svega kontradiktornim informacijama koje je iznosilo Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.
U preliminarnom izveštaju posmatračka misija Crte, koja prati izbore za gradske odbornike u Beogradu, tvrdi da su prvi deo kampanje obeležilli "brisanje granice" između države i vladajuće partije, kao i podele između dojučerašnjih saveznika iz proevropskog opozicionog bloka oko pitanja bojkota.
Prema njihovoj tvrdnji, postoji osnovana skepsa i u odnosu na proces kandidovanja.
Kako navode, do 11. maja proglašeno je osam izbornih lista,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preliminarni izveštaj Crte o dosadašnjem toku kampanje za beogradske izbore

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Posmatračka misija Crta ocenila je danas da je period posle decembarskih izbora ispunjen novim sumnjama u stanje evidencije birača, izazvanim, kako kažu, pre svega kontradiktornim informacijama koje je iznosilo Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.