Podvig Viktora: Srušen Raonić!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podvig Viktora: Srušen Raonić!

Drugi reket Srbije Viktor Troicki napravio je iznenađenje u prvom kolu turnira u Pekingu pobedivši posle dva seta Miloša Raonića - 6:4, 6:4.

Srbin je pobedom protiv Kanađanina crnogorskog porekla nagovestio da izlazi iz krize. U narednom kolu, Viktor će igrati sa boljim iz duela Lu (Kineski Tajpeh) - Manarino (Francuska).

U utorak u jutarnjim satima po našem vremenu igraće i najbolji teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << današnjice Novak Đoković, a protivnik našem asu biće Italijan Boleli.Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 3.944,715 dolara, a zanimljivo, Đoković je čak pet puta osvajao titulu u glavnom gradu Kine i još nije osetio gorčinu poraza (25-0).

Prvog dana turnira, od favorita je ispao Žo Vilfred Conga, koga je pobedio Austrijanac Maurer 2:0 u setovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.