Pobeda Juventusa, ali je Miha u centru pažnje!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Juventusa, ali je Miha u centru pažnje!

Pobeda Juventusa protiv Bolonje.

Juventus je uspeo da savlada Bolonju na svom terenu u okviru 8. kola italijanskog prvenstva rezultatom 2:1 (1:1).

Sve je bilo u senci pojavljivanja Siniše Mihajlovića koji je večeras vodio ekipu, iako je pre tri meseca objavio da boluje od leukemije. Dobio je na samom startu utakmice neverovatan aplauz od strane domaćih navijača, ali i igrača i trenera.

Kristijano Ronaldo je već nakon 19 minuta doveo domaćina u prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fantastično je prošao po desnoj strani, šutirao u bliži ugao i pogodio za 1:0.

Bolonja se nije predavala.

Igrao se 26. minut kada je lopta preko Mbajea stigla do Danila koji fantastičnim udarcem vara Bufona.

Gosti su imali povoljan rezultat sve do 54. minuta kada Miralem Pjanić rešava utakmicu, dobio je loptu na 15-ak metara od gola, fantastičnim udarcem je poslao loptu u donji levi ugao za konačnih 2:1.

Juventus bolji i nakon ovog gola, imali su par prilika, Iguain je propustio jednu, drugu Kristijano Ronaldo, ali je rezultat ostao isti.

Ipak, najbolju priliku do kraja meča imala je Bolonja, Đanluiđi Bufon je uspeo senzacionalno da odbrani i da spasi tri boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezaustavljivi Teodosić za pobedu Virtusa! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Miloš Teodosić odigrao sjajnu partiju, odličan i Marković...Ekipa Saleta Đorđevića zabeležila je novu pobedu u italijanskoj Seriji A...Virtus je na svom terenu uspeo da savlada veoma jaku ekipu Varezea rezultatom 87:80. Bila je ovo peta pobeda Virtusa u isto toliko mečeva ove sezone u italijanskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.