Poluvreme - Navijači Partizana nisu baš zadovoljni, Trinkijeri nije na klupi!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Navijači Partizana nisu baš zadovoljni, Trinkijeri nije na klupi!

Partizan vodi.

Posle prvih 20 minuta, ekipa Partizana vodi u Baru protiv Mornara rezultatom 33:32.

Na startu utakmice nadmetali su se Uroš Luković i Ognjen Jaramaz, samo njih dvojica su postizali poene a na semaforu je pisalo 6:5, a od trojke Pulena sve je išlo na bolje po ekipu Mornara.

Usledilo je zakucavanje Milka Bjelice, a nakon trojke Markote koji je prethodno zabeležio skok i blokadu, bilo je 20:14.

Proigrao je Markus Pejdž u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << delu igre, pogodio je trojku za 21:21, ali je usledila mini-serija Volera za novu prednost domaćih od 4 poena, potom je isto uradio i Uroš Luković.

Prednost se do samog kraja poluvremena kretala između dva i četiri poena u korist Mornara, a onda Partizan prelazi u prednost pred sam kraj. Jaramaz je pogodio svoju novu trojku

Inače, Partizan na ovom meču igra bez prvog trenera, Andree Trinkijerija, koji se ne oseća dobro.

Sudjenje katastrofalno, igra tu i tamo...#kkp #AbaLiga

— Partizanovac (@Partizanovac9) October 19, 2019

Na Parahovskog po svemu sudeći bačene pare.. #kkp

— Beogradski Brazilac (@BaCinhoBGD) October 19, 2019

Pejners je zreo za otkaz #KKP

— Marko (@markocelavi1) October 19, 2019

Sa Arene javljaju da je Trinkijeri neposredno pred meč sa Mornarom prijavio da se ne oseća dobro i da ne može da vodi meč. Šćepanovi ima glavnu reč na meču u Baru.

— Bojan Brezovac (@Breza89) October 19, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri završio u bolnici...

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Loše vesti za KK Partizan danas pred gostovanje u Baru...Ekipa Partizana trenutno igra utakmicu protiv Mornara u Baru, a utakmicu sa klupe vodi Vlado Šćepanović, asistent Andree Trinkijerija...Razlog za odsustvo italijanskog stručnjaka jeste taj što se nije osećao dobro, ali prema navodima "Sport...

Nastavak na Sportske.net...

Pobeda Juventusa, ali je Miha u centru pažnje!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Pobeda Juventusa protiv Bolonje...Juventus je uspeo da savlada Bolonju na svom terenu u okviru 8. kola italijanskog prvenstva rezultatom 2:1 (1:1)...Sve je bilo u senci pojavljivanja Siniše Mihajlovića koji je večeras vodio ekipu, iako je pre tri meseca objavio da boluje od leukemije. Dobio je na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.