Po čemu je Karter nadmašio Džabara (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po čemu je Karter nadmašio Džabara (VIDEO)

Najstariji igrač u ovoj sezoni NBA lige i u dresu Atlante dokazuje da bez starca nema udarca.

Vins Karter, zlazni američki olimpijac iz Sidneja 2000, napuniće 26. januara 42 godine. U NBA ligi igra od 1998, a u svojoj 21. sezoni nosi dres Atlante.

Onomad, kad je Atlanta kao gost savladala Detroit (98:95), s 18 poena bio je njen najefikasniji igrač. Tada je imao 41 godinu i 331 dan. U dan isto imao je slavni Karim Abdul Džabar 13. marta 1989, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je s 21 poenom doprineo pobedi Los Anđeles Lejkersa protiv Hjustona. I on je tada bio najefikasniji u svom timu i do onomad najstariji vodeći strelac jedne ekipe na jednom meču u istoriji NBA.

Sada je to Karter jer je imao šest dana više kada je Atlanta zatim kod kuće pobedila Klivlend (111:108), a on bio najefikasniji u njenom timu s 21 poenom. Toliko je postigao i njegov saigrač Jang, koji je rođen u Karterovoj debitantskoj ruki godini u dresu Toronta.

We've said it once. We'll say it again. The man's still got it.

A new season-high points for mrvincecarter15

pic.twitter.com/uU8CQ9eHgi— Atlanta Hawks (ATLHawks) December 30, 2018
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.