Marej kao Melo – budućnost Denver je u dobrim rukama VIDEO

Izvor: B92, 30.Dec.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej kao Melo – budućnost Denver je u dobrim rukama VIDEO

Plejmejker Denver Nagetsa Džamal Marej imao je fenomenalnu partiju u pobedi ekipa iz Kolorada protiv Finiks Sansa.

Marej, koji ima samo 21 godinu, zajedno sa Jokićem predvodio je Denver, a meč je završio sa učinkom od 46 poena, šest skokova i osam asistencija.

Takođe, iz igre je šutirao sjajnih 16/24, odnosno trojke 9/11.

Marej je tako postao prvi igrač Denvera od Karmela Entonija i 2009. godine, koji je uspeo da ostvari učinak od 45 poena i makar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet skokova i pet asistencija.

Pored toga Kanađanin je prvi igrač Nagetsa od Danila Galinarija, koji je u jednoj sezoni imao nekoliko utakmica sa 40 ili više poena.

Mareju je ovo tek treća sezona u najjačoj ligi na svetu i pokazuje ozbiljne naznake budućeg superstara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po čemu je Karter nadmašio Džabara (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018, 11:10

Najstariji igrač u ovoj sezoni NBA lige i u dresu Atlante dokazuje da bez starca nema udarca...Vins Karter, zlazni američki olimpijac iz Sidneja 2000, napuniće 26. januara 42 godine. U NBA ligi igra od 1998, a u svojoj 21. sezoni nosi dres Atlante...Onomad, kad je Atlanta kao gost savladala Detroit...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.