Plej-of za rukometaše: Vojvodina bolja od Dinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plej-of za rukometaše: Vojvodina bolja od Dinama

Rukometaši Vojvodine trijumfalno su započeli pohod na sedmu uzastopnu titulu pošto su u utakmici 1. kola Superlige Srbije sa 24:19 slavili nad pančevačkim Dinamom. Vojvodina će već u subotu, u narednom kolu, gostovati u Novom Pazaru.

Važna pobeda Vojvodine u derbiju protiv starog rivala Dinama. Nije najbolje počelo pošto su gosti nakon 20. minuta igre imali 10:7. Probudili su se domaći igrači, zaigrali angažovanije u odbrani i brzo poravnali rezultat, a na odmor otišli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa prednošću od 13:12. U nastavku je Vojvodina vratila svoju prepoznatljivu zonu 6:0. Samo sedam primljenih golova. Pomalo konfuzno u napadu, uz dosta promašenih zicera sa šest metara, ali je zato koncetracija proradila kada je bila najpotrebnija. Vojvodina je u poslednjim minutima dosegla maksimalnih 5 golova razlike za konačan trijumf od 24:19.

Ostaje gorak ukus nakon pobede jer se u 48. minutu povredio Jovica Nikolić nakon što je u doskoku dobio jak udarac u predelu kolena. Težina povrede još nije poznata.

Na ovom meču trener Boris Rojević bio je lišen pomoći Milaševića, kao i Trkulje, koji su nesumnjivo "stubovi" odbrane, ali su zato ostali koji su bili na terenu požrtvovanom igrom u drugom poluvremenu pokazali kako se bori pred publikom koja je u solidnom broju ispunila halu na Slanoj Bori.

Već u subotu Vojvodinu očekuje neugodno gostovanje, debitantu u plej-ofu, ekipi Novog Pazara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine slavili protiv Dinama na startu Superlige

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2019, 08:47

Rukometaši Vojvodine pobedom su započeli pohod na sedmu uzastopnu titulu, pošto su u 1. kolu Superlige savladali pančevački Dinamo sa 24:19...Meč protiv nezgodnog vojvođanskog rivala nije dobro počeo za novosadski tim. Pančevci su posle 20 minuta igre imali prednost od 10:7...Ipak, izabranici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.