Pionir odao poštu Brajantu i Arčibaldu

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Pionir'' odao poštu Brajantu i Arčibaldu

Pred početak meča između Partizana i Darušafake...

Večerašnja utakmica između košarkaša Partizana i Darušafake u Evrokupu počela je minutom ćutanja za tragično nastradalog NBA igrača Kobija Brajanta i preminulog Roberta Arčibalda.

Brajant je u nedelju uveče poginuo u helikopterskoj nesreći, dok je Arčibald preminuo u 39. godini života, a razlog njegove smrti još uvek nije ustanovljen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Arčibald je bio jedini Škot koji je igrao u NBA ligi, dok je u Evropi nosio dres Valensije, Huventuda i Unikahe.

Partizan na svom terenu dočekuje Darušafaku u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan i ''Pionir'' - dobitna kombinacija! ''Dačka'' tu nije imala šta da traži!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020

Partizan jednom nogom već u četvrtfinalu Evrokupa!..Košarkaši Partizana revanširali su se večeras, i to sa kamatom, ekipi turske Darušafake za minimalni poraz u prethodnom kolu Grupe E Top 16 faze Evrokupa...Pred 7.467 gledalaca u krcatom ''Pioniru'', ekipa Andree Trinkijerija savladala je Darušafaku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.