Partizan i Pionir - dobitna kombinacija! Dačka tu nije imala šta da traži!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i ''Pionir'' - dobitna kombinacija! ''Dačka'' tu nije imala šta da traži!

Partizan jednom nogom već u četvrtfinalu Evrokupa!

Košarkaši Partizana revanširali su se večeras, i to sa kamatom, ekipi turske Darušafake za minimalni poraz u prethodnom kolu Grupe E Top 16 faze Evrokupa.

Pred 7.467 gledalaca u krcatom ''Pioniru'', ekipa Andree Trinkijerija savladala je Darušafaku u četvrtom kolu rezultatom 69:57 i po svoj prilici napravila ključni korak ka plasmanu u četvrtfinale Evrokupa.

Izuzev lošeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << početka utakmice, Partizan je kontrolisao igru i rezultat u najvećem delu meča i zasluženo je ostvario ubedljivu pobedu.

U uvodnih nekoliko minuta, bilo je problema u napadu, samo je kapiten Novica Veličković pogađao, pa je Darušafaka povela sa 11:5. Ali, crno-beli potom hvataju priključak, a od finiša prve deonice počinje furiozna igra ekipe Partizana.

Od rezultata 14:17 u korist Darušafake, Partizan je ušao u fenomenalnu seriju od 16:0 i sredinom drugog kvartala poveo sa ubedljivih 30:17, uz ogromnu energiju i na tribinama i na terenu, a sve to ispraćeno je odličnom igrom u odbrani.

Do odlaska na odmor, Partizan je održao dvocifrenu prednost i na poluvremenu je na semaforu stajalo 35:25 u korist crno-belih.

Tek krajem treće četvrtine Darušafaka je uspela da se približi na šest poena razlike (45:39, pa 49:43), ali time kao da je samo naljutila crno-bele, koji prave još jednu fantastičnu seriju, ovoga puta 14:0, obeleženu trojkama Gordića, Jaramaza, uz '2+1' Radeta Zagorca.

Partizan je tako poveo sa 20 poena razlike - 63:43 i dileme oko pobednika više nije bilo.

Ognjen Jaramaz je sa 15 poena bio najefikasniji u Partizanu, kapiten Veličković je upisao 11, uz pet skokova, a Nemanja Gordić 10 poena.

Ubedljivo najbolji u Darušafaki bio je Džonatan Hamilton sa 17 poena i devet skokova, a dvocifren je bio i Kolson sa 10 postignutih poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

To je revanš, to je odbrana, to su decibeli! Partizanu četvrtfinale na dohvat ruke

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2020

Tesno i napeto kao i u Istanbulu, ali - ovo je Beograd. Darušafaka nije mogla da se izbori s Partizanovom odbranom, sa decibelima sa tribina, ludnicom u Pioniru. Partizan ne samo što je savladao Darušafaku, nego je to učinio i sa većom razlikom od poraza pre nedelju dana, pa je sada ekipi Andree...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan siguran protiv Darušafake za treću pobjedu u Top 16

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2020

Košarkaši Partizana pobijedili su tursku Darušafaku rezultatom 69:57 u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Opšte oduševljenje, ovako je pevao Trinkijeri! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 12:55

Povukla je i njega atmosfera...Ekipa Partizana je savladala Darušafaku sa 69:57 u okviru četvrtog kola Evrokupa, a Andrea Trinkijeri je ponovo briljirao kraj aut-linije svojim idejama i taktičkim zamislima...Briljirao je i pred početak meča, on je zajedno sa navijačima otpevao pesmu "Da volim crno-bele"...Naravno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.