Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 19:30

Petrušev vs Raduljica

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 11.02.2024.

21:45

Izvor: Sportske.net


Još jedna pobeda Olimpijakosa u okviru grčkog šampionata, do svoje 16. ukupno stigli su preko Marusija koji je pružio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << odličan otpor, ali nije mogao da parira u završnici. 
Na kraju – 93:87.
Iako je Marusi dobro odigrao prvu deonicu, usledile su dve Olimpijakosove koje je Barcokasov tim lagano dobio i imao čak u jednom trenutku 16 poena viška na svom kontu. 
Ipak, početkom poslednje deonice Marusi kreće u ofanzivu, prave seriju 9:0 i stižu na samo tri poena zaostatka, a potom i do vođstva 76:77!
Domaći su uspeli nekako da se konsoliduju i da na kraju slave pobedu, u neizvesnoj završnici su imali više živaca i upisali su novu pobedu. 
Filip Petrušev danas odličan, upisao je 15 poena, dodao i 5 skokova, a jedini koji je imao bolji poenterski učinak u Olimpijakosu od njega bio je Vilijams-Gos. 
Kod gostiju Hil najbolji sa 25 poena, Miroslav Raduljica ponovo sjajan sa 16 postignutih poena, dodao je i 7 skokova.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos na najkraćoj konferenciji za medije: „Nema lakih utakmica“

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024

Home Košarka Sferopulos na najkraćoj konferenciji za medije: „Nema lakih utakmica“ . Autor: Sportske Net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.