Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 23:30

Juventusov dobro oproban recept, besplatni fudbaler svetske klase!

Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 08.02.2024.

12:00

Izvor: Sportske.net


Toni Kros se približava kraju svog ugovora sa Real Madridom, ušao je u poslednjih šest meseci i pitanje je da li ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u tom klubu i naredne sezone. 
Real Madrid još uvek nije odlučio o Krosu koji već ima 34 godine i jasno je da je odigrao ovaj nemački fudbaler svoj najbolji fudbal, ali daleko od toga da nije vredan tog kluba i da ne može da pomogne. 
Do njihove odluke, Juventus se javio po njihovom oprobanom receptu. 
Oni će zbog nestabilne finansijske situacije pokušati da dovedu Krosa za kog ne bi morali da plate obeštećenje, a odavno je već poznato da imaju muke na sredini terena.
Kros je ove sezone odigrao 30 mečeva za Real Madrid i ima gol i sedam asistencija do sada. 
Juventus će tragati i za drugim rešenjima, prema navodima „Gazete“ sada je sve samo na interesovanju kluba, ozbiljnijih kontakata sa fudbalerom i njegovim agentima nije bilo. 

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Bajern ga je „oteo“ Partizanu i Zvezdu, pa poslao na pozajmicu

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024

Home Transferi Bajern ga je „oteo“ Partizanu i Zvezdi, pa poslao na pozajmicu . Autor: Filip Rodic ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.