PETRUŠEV UDARIO NA RADULJICU: Olimpijakos nakon borbe slomio Mursiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 23:59

PETRUŠEV UDARIO NA RADULJICU: Olimpijakos nakon borbe slomio Mursiju!

Okršaj Srba skrenuo pažnju...

Još jedna pobeda Olimpijakosa u okviru grčkog šampionata, do svoje 16. ukupno stigli su preko Marusija koji je pružio odličan otpor, ali nije mogao da parira u završnici. Na kraju je rezultat iznosio - 93:87.

Iako je Marusi dobro odigrao prvu deonicu, usledile su dve Olimpijakosove koje je Barcokasov tim lagano dobio i imao čak u jednom trenutku 16 poena viška na svom kontu.

Ipak, početkom poslednje deonice Marusi kreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ofanzivu, prave seriju 9:0 i stižu na samo tri poena zaostatka, a potom i do vođstva 76:77!

Domaći su uspeli nekako da se konsoliduju i da na kraju slave pobedu, u neizvesnoj završnici su imali više živaca i upisali su novu pobedu.

Filip Petrušev danas odličan, upisao je 15 poena, dodao i 5 skokova, a jedini koji je imao bolji poenterski učinak u Olimpijakosu od njega bio je Vilijams-Gos.

Kod gostiju Hil najbolji sa 25 poena, Miroslav Raduljica ponovo sjajan sa 16 postignutih poena, dodao je i 7 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Petrušev vs Raduljica

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 19:30

Autor: Aleksandar Obrenović . . nedelja 11.02.2024. . . 21:45 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.