Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 19:32

Petrić: Zasluženo smo izgubili, mogu da zamerim dosta stvari

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da su "crno-beli" zasluženo eliminisani od Radničkog iz Sremske Mitrovice u šesnaestini finala Kupa Srbije.
Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Kupa Srbije, pošto su u Sremskoj Mitrovici poraženi od Radničkog posle izvođenja jedanaesteraca ukupnim rezultatom 3:1.

Meč je posle regularnih 90 završen bez pobednika, 1:1, a Partizan je primio gol u 92. minutu.
"Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošli, to što smo izgubili na penale zasluženo smo izgubili i moraju momci da dignu glavu i da se okrenu prvenstvu. I da se završilo 1:0 nismo igrali dobro, to je očigledno. Primili smo taj gol u poslednjem minutu, ne bi trebalo to da se dešava Partizanu. Jednostavno pad koncentracije, ali nismo igrali dobro, pogotovo drugo poluvreme. Da li je smetao teren, to je priča za malu decu, njima je teren bio isti kao i nama", rekao je Petrić posle meča za TV Arena sport.
Trener crno-belih je rekao da će imati šta da kaže fudbalerima u svlačionici.
"Momcima mogu da zamerim dosta stvari, ali to je priča za nas u svlačionici. Videćemo koliko će se oni oporaviti od ovog za sledeću utakmicu u nedelju", rekao je Petrić.
Partizan će u nedelju na svom terenu dočekati Vojvodinu u 13. kolu Superlige Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.