Perez: Murinjo tužan ide u Čelsi, vrata Reala su mu uvek otvorena

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez: Murinjo tužan ide u Čelsi, vrata Reala su mu uvek otvorena

Predsednik madridskog Reala Florentino Perez rekao je da će Žoze Murinjo karijeru nastaviti u Čelsiju i da će portugalski stručnjak najverovatnije u ponedeljka biti zvanično predstavljen na Stamford Bridžu.

"Murinjo ide u Čelsi. Verovatno će biti predstavljen u ponedeljak kao njihov novi menadžer. Želim mu svu sreću. Vrata Reala biće mu uvek otovrena. Otišao je tužan, jer nije uspeo da shvati kako mediji ovde funkcionišu", rekao je Perez za španske medije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />"Kraljevski klub" saopštio je da je Perez dobio novi četvorogodišnji mandat na čelu predsednika sportskog pogona Real Madrida.

Perez je prvi put postao predsednik Reala 2000. godine i tu se zadržao sve do 2006. kada je podneo ostavku.

Tri godine kasnije se ponovo kandidovao i preuzeo vođstvo "Galaktikosa".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.