Pečnik pogodio u trijumfu Junajteda (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečnik pogodio u trijumfu Junajteda (video)

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik upisao je osmi pogodak u novom trijumfu Džef Junajteda.

Utakmicama 21. kola J2 japanske lige nastavljena je borba za plasman u elitni rang takmičenja a ekipa Džef Junajteda ostvarila je desetu pobedu u sezoni.

Tim za koji nastupa bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Nejc Pečnik slavio je u duelu sa ekipom Gifu rezultatom 3:1 (1:1) a Slovenac je u drugom delu igre golom potvrdio trijumf svoje ekipe.

Bio je to osmi pogodak koji je Nejc Pečnik postigao na dvadeset odigranih utakmica za Džef Junajted koji posle 21. kola zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa deset bodova zaostatka za vodećom Omijom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.