Kaka pocrveneo prvi put u karijeri! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka 'pocrveneo' prvi put u karijeri! (video)

Rano jutros po našem vremenu u Solt Lejk Sitiju se dogodilo nešto nezamislivo. Podatak za rubriku 'verovali ili ne'.

Legendarni brazilski fudbaler Rikardo Kaka sinoć je isključen prvi put u svojoj igračkoj karijeri na utakmici MLS lige između Real Solt Lejka i Orlanda.

U video prilogu možete da vidite zbog čega.

Igrao se poslednji minut prvog pluvremena, istina je da je bivši fudbaler Milana i Real Madrida nagazio protivnika, ali se čini da to nije učinio namerno, tako da sudijsku odluku da mu dodeli crveni karton možemo da okarakterišemo kao prestorgu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) PRVI CRVENI KARTON U KARIJERI: Pogledajte kako je Kaka pod stare dane izgubio živce

Izvor: Kurir, 05.Jul.2015

Brazilac iz Orlanda isključen jer je igrača Solt Lejk sitija pokušavao da udari, pa ga je srušio i zgazio..Legendarni fudbaler Kaka dobio je crveni karton! To je vest zato što je 33-godišnji Brazilac prvi put u karijeri isključen...Kaka je igrač američkog MLS ligaša Orlanda. Na utakmici sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.