Škuntelar ne prašta Ludogorecu! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuntelar ne prašta Ludogorecu! (video)

Bivši fudbaler Partizana Petar Škuletić u subotu je dokazao da ga Ludogorec posebno inspiriše pošto je u trijumfu Lokomotive postigao svoj treći gol u duelima sa bugarskim šampionom.

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve u subotu su odmerili snage sa šampionom Bugarske u sklopu priprema za novu sezonu a tim koji je do nedavno vodio sadašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde uspeo je da zabeleži trijumf.

Lokomotiva i Ludogorec sastali su se u Austriji a moskovski sastav slavio je rezultatom 2:0 (1:0) golovima Alekseja Mirančuka i Petra Škuletića.

Srpski reprezentativac meč je počeo na klupi ali je u drugom delu susreta dobio priliku da igra i pokazao da nije izgubio osećaj za gol iako je u završnici prethodne sezone ušao u golgeterski post.

Da ga bugarski Ludogorec posebno inspiriše Petar Škuletić je pokazao prethodnog leta kada je u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u razmaku od pet minuta postigao dva gola za svoj tadašnji klub Partizan.

Momak rođen u Danilovgradu večeras je na teren ušao u 61. minutu a već posle tri minuta igre uspeo je da zatrese mrežu Vladislava Stojanova postavivši tako konačan rezultat današnje utakmice.

Podsećamo da će Lokomotiva u julu odigrati tri takmičarske utakmice a prva je na programu 12. jula kada se sastaje sa Zenitom u ruskom Superkupu. Prvi susret u ruskoj Premijer ligi Lokomotivu očekuje 19. jula na gostovanju Mordoviji.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pečnik pogodio u trijumfu Junajteda (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik upisao je osmi pogodak u novom trijumfu Džef Junajteda...Utakmicama 21. kola J2 japanske lige nastavljena je borba za plasman u elitni rang takmičenja a ekipa Džef Junajteda ostvarila je desetu pobedu u sezoni...Tim za koji nastupa bivši fudbaler Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Sulejmanijev prvenac u Jang Bojsima

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 19:06

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani postigao je prvenac u dresu svog novog kluba na kontrolnom susretu koji su Jang Bojsi igrali protiv drugoligaša Volena. Precizan je bio i Milan Vilotić ali je loptu smestio u sopstvenu mrežu...Fudbaleri Jang Bojsa u nedelju su odigrali još jednu kontrolnu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.