Pazarci sa dva pojačanja zaključili prelazni rok

Izvor: B92, 31.Avg.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci sa dva pojačanja zaključili prelazni rok

Superligaš Novi Pazar završio je prelazni rok dovođenjem Jovana Damjanovića i Jasmina Trtovca. "Radi se o iskusnim fudbalerima. Damjanović igra na poziciji špica, ranije je nastupao za Dinamo Minsk, Dinamo Brest, OFK Beograd i Borac iz Čačka, dok je Trtovac štoper koji se posle dugogodišnje karijere u Rumuniji vraća u klub", izjavio je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAZARCI KOMPLETIRALI TIM: Nije stigao Luka, ali jesu dva pojačanja

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2015

Novi Pazar je završio prelazni rok dovođenjem Jovana Damjanovića i Jasmina Trtovca.. . - Radi se o iskusnim fudbalerima. Damjanović igra na poziciji špica, ranije je nastupao za Dinamo Minsk, Dinamo Brest, OFK Beograd i Borac iz Čačka, dok je Trtovac štoper koji se posle dugogodišnje karijere...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.