Partizan ubeljdiv protiv Trenta

Izvor: Beta, 15.Jan.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubeljdiv protiv Trenta

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostujućem terenu Trento sa 83:58 (24:12, 23:16, 14:12, 22:18) u drugom kolu top 16 faze Evrokupa.Do nove pobede Partizan su predvodili Markus Pejdž i Rade Zagorac, koji su upisali po 11 poena, dok se u italijanskoj ekipi istakao Džejms Blekmon sa 12 poena.Izabranici Andree Trinkijerija su od starta meča nanetnuli svoj ritam i kontrolisali rezultat. Vrlo brzo stigli su do dvocifrene prednosti, a uz dve vezane trojke Markusa Pejdža na prvi odmor otišli su pri vodjstvu od 12 poena.U drugoj četvrtini Partizan je održavao visoku prednost uz dobar procenat šuta za tri poena, ali je početkom trećeg perioda ritam utakmice opao.Serijom poena Trento je uspeo da smanji zaostatak, ali ne za dugo, pošto je beogradski tim vrlo brzo vratio 20 poena prednosti.Poslednja četvrtina nastavljena je u istom ritmu, a priliku da debituje dobio je i novi član Partizana Džejmsa Mekadu. Uspeli su crno-beli bez opuštanja da privedu utakmicu kraju i zabeleže ubeldjivu pobedu.Partizan je sada izbio na čelo tabele Grupe E, dok Trento zauzima poslednju poziciju.U sledećem kolu Partizan će ići na gostovanje Darušafaki, dok će Trento ugostiti Virtus iz Bolonje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Ekipa sa stavom!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je pobeda nad Trentom velika za njegovu ekipu i da su igrači pokazali karakter, kao što je i tražio od njih...Partizan je na gostujućem terenu ostvario ubedljivu pobedu protiv Trenta sa 83:58..."Ono što sam zatražio od igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.