Partizan - Ekipa sa stavom!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Ekipa sa stavom!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je pobeda nad Trentom velika za njegovu ekipu i da su igrači pokazali karakter, kao što je i tražio od njih.

Partizan je na gostujućem terenu ostvario ubedljivu pobedu protiv Trenta sa 83:58.

"Ono što sam zatražio od igrača je da igraju sa stavom, zbog toga što u svakoj gostujućoj utakmici morate da pokažete svoj karakter i oni su me poslušali. Ovo je velika pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za nas, imamo dve pobede i nastavljamo dalje", rekao je Trinkijeri, prenosi klupski sajt.

Trinkijeri je kao glavni adut u ovoj utakmici istakao odbranu, kao i odličan protok lopte.

"Igrali smo timsku odbranu i delili loptu u napadu. Ukoliko pogledate statistiku, ona izgleda kao da ste je pripremali na kompjuteru. Svi su postigli poene, dva igrača sa 11 poena, četiri sa devet. Delili smo loptu i mislim da smo odigrali prilično solidnu utakmicu na gostovanju", kazao je Trinkijeri.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.