Partizan siguran protiv Rudara, sledi litanvski Trakai

Izvor: RTS, 19.Jul.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan siguran protiv Rudara, sledi litanvski Trakai

Fudbaleri Partizana savladali su Rudar iz Pljevalja sa 3:0 i sa ukupnim rezultatom 6:0 se plasirali u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Naredni protivnik je ekipa litvanskog Trakaija, a prvi meč igra se sledećeg četvrtka u Beogradu.
Fudbaleri Partizana bez previše muke plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su i u revanš meču savladali ekipu Rudara sa 3:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Crno-beli su već u prvoj utakmici praktično rešili pitanje pobednika dvomeča (3:0), ali su ozbiljno ušli u utakmicu na svom terenu i pokazali da se nalaze u dobroj formi.
Danilo Pantić, koji je na večerašnjem meču nosio kapitansku traku, postigao je prvi gol na meču već u 11. minutu, posle uigrane kombinacije iz kornera, da bi Ožegović u 44. minutu udvostručio prednost domaćina.
Konačan rezultat postavio je rezervista Rikardo Gomeš u 83. minutu.
Naredni rival Partizana je litvanski Trakai, koji izašao kao bolji iz dvomeča sa kazahstanskim Irtišem, a prva utakmica igra se sledećeg četvrtka u Beogradu.
Ovako je protekao meč u Beogradu: 
22.17 – Kraj meča, Partizan je savladao Rudar sa 3:0 i prošao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
22.09 – GOOOL! Partizan vodi sa 3:0, Gomeš je strelac u 83. minutu. Samo minut nakon što je napadač Partizana propustio dobru priliku, iskupio se tako što je odlično zaobišao jednog čuvara, nakon varke i drugog da bi levom nogom rutinski savladao golmana gostiju.
21.30 – Nastavljen je meč.
21.15 – Kraj prvog poluvremena, Partizan vodi sa 2:0 nakon prvih 45 minuta.
21.13 – GOOOL! Ožegović duplira prednost Partizana u 44. minutu. Miletić je oduzeo loptu protivniku i uputio centaršut ka napadaču Partizana, koji glavom šalje loptu i poput Pantića od stativu postiže gol.
20.40 – GOOOL! Partizan vodi od 11. minuta, strelac je Pantić. Dobro odigrana akcija iz kornera, Suma je po zemlji poslao loptu na penal, a tamo neometano Pantić šutira i od stativu šalje loptu u mrežu.
20.30 – Počeo je meč na stadionu Partizana, glavni sudija meča je Italijan Danijele Doveri.
19.35 – Poznat je i protivnik Partizana, ukoliko eliminiše ekipu Rudara. To je litvanski Trakai, koji je posle dvomeča bio bolji od kazahstanskog Irtiša iz Pavlodara. U prvom meču nije bilo golova, dok je u revanšu Trakai u gostima slavio pobedu od 1:0.
19.30 – Poznati su sastavi za večerašnji duel.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radniki i Spartak za korak dalje u Evropi

Izvor: RTS, 19.Jul.2018

Fudbaleri niškog Radničkog i subotičkog Spartaka igraju revanš mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Radnički od 18.00 časova igra protiv Gzire koju je savladao sa 4:0 u prvoj utakmici, dok Spartak od 20.45 u Severnoj Irskoj igra protiv Kolerajna, prvi meč završen je rezultatom...

Nastavak na RTS...

Ovo niko nije očekivao, Đukić potpuno ''istumbao'' tim, mnogo promena u odnosu na Nikšić! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018

Parrtizan večeras u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prvu utakmicu protiv Rudara...Fudbaleri Partizana večeras od 20:30h u Humskoj igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara iz Pljevalja...Prvu utakmicu Partizan je dobio sa 3:0, a za večerašnji revanš šef stručnog...

Nastavak na Sportske.net...

''Grobari'' imaju novog ljubimca, to je ono što je Partizanu trebalo? (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018

Zadovoljstvo među navijačima Partizana posle prve utakmice u Humskoj u novoj sezoni i plasmana crno-belih u drugo kolo kvalifikacija za LE...Ukupnim rezultatom 6:0 (dva puta po 3:0) protiv Rudara iz Pljevalja, ekipa Partizana uspela je da se plasira u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope...Iako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.