Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Trakai izbacio Irtiš, i Partizan ide u Litvaniju

Fudbaleri Partizana večeras igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope protiv Rudara iz Pljevalja (prvi duel 3:0) i ukoliko se u Humskoj ne dogodi prvorazredna senzacija crno-beli će se u narednoj fazi sastati sa Trakaijem.

#HT Po pirmo kėlinio pirmaujame rezultatu 1:0! Įvartį į FC Irtysh vartus įmušė S.Čyžas. #pirmynriteriai

A post shared by FK TRAKAI (@fktrakai) on Jul 19, 2018 at 8:48am PDT

Litvanski predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je posle 0:0 na svom terenu u revanšu u Kazahstanu pobedio Irtiš u Pavlodaru sa 1:0 i obezbedio dvomeč sa crno-belima 26. jula i 2. avgusta.

Gol odluke postigao je 20-godišnji vezni igrač gostujućeg tima Svajunas Cizas u 19. minutu.

Fudbalski klub Trakai je osnovan 2005. u istoimenom gradu, a mečeve igra na stadionu u Viljnusu kapaciteta 5.400 mesta.

Članovi elitne litvanske lige su od sezone 2014/15. i dva puta su prvenstvo završavali na drugom mestu (2015. i 2016).

Ovo im je četvrta godina u evropskim takmičenjima, a najdalje su dogurali prošle sezone kada ih je makedonska Škendija zaustavila u trećem kolu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Trakai je ove sezone startovao u pretkvalifikacijama i u dve utakmice je bio bolji od velškog kluba Kevn Druidsa - 1:0 i 1:1.

Fudbaleri Crvene zvezde će takođe put Litvanije, a rival u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona im je Suduva.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Litvanija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN KAO ZVEZDA: Crno-belima na putu ka Ligi Evrope stoje Litvanci

Izvor: Kurir, 19.Jul.2018

Fudbaleri Trakaija iznenadili su Iritiš u Pavlodaru i pobedom 1:0 u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope plasirali se u drugo kolo.

Nastavak na Kurir...

Ništa od duela sa Irtišom, Partizan će kao i Zvezda - u Litvaniju! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018

Posle žreba nije se očekivalo ni da će Partizan, niti Zvezda igrati u Litvaniji u drugom kolu kvalifikacija, ali....Podsetimo, u kvalifikacijama za Ligu šampiona se očekivalo da će Zvezda igrati protiv kiparskog APOEL-a, ali Kiprani su eliminisani, pa će rival crveno-belima biti Suduva iz Litvanije...A...

Nastavak na Sportske.net...

Humska videla Rikarda Gomeša, Partizan overio kartu za Litvaniju

Izvor: B92, 19.Jul.2018

Beogradski Partizan plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope novom ubedljivom pobedom protiv Rudara iz Pljevalja – 3:0 (2:0).

Nastavak na B92...

Pantić: O ovome sam sanjao kao klinac

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2018

Danilo Pantić večeras je imao mnogo razloga za zadovoljstvo na stadionu u Humskoj. Crno-beli su pobedili Rudar sa 3:0 u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Pantić je sa kapitenskom trakom na ruci izveo saigrače na teren, a kasnije postigao i prvi gol na utakmici. “Dodatni motiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.