Partizan i Radnički za potvrdu, Spartak u Kolerajnu

Izvor: RTS, 19.Jul.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Radnički za potvrdu, Spartak u Kolerajnu

Fudbaleri Partizana, niškog Radničkog i subotičkog Spartaka igraju revanš mečeve za prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
Partizan i Radnički su već pred plasmanom dalje jer su ubedljivo slavili pobede u Nikšiću protiv Rudara (3:0), odnosno u Nišu protiv malteške Gzire (4:0), pa bi trebalo samo rutinski da završe posao, dok je Spartak u Severnu Irsku na duel sa Kolerajnom odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mršav remi (1:1).

Crno-beli prvi put u sezoni igraju pred svojim navijačima u Humskoj i žele da naprave pravu uvertiru pred početak Superlige.
Trener Miroslav Đukić, koji zbog povreda ne može da računa na Nemanju Nikolića i Marka Jankovića, ističe da ne sme da bude opuštanja.
"Posle prve utakmice imamo dobar rezultat, ali i ovde nas očekuje težak meč. Nećemo dozvoliti da se opustimo, ne treba nam velika motivacija, igramo pred našom publikom i želimo da se predstavimo u dobrom svetlu", rekao je Đukić.
Slično razmišlja i trener Radničog Nenad Lalatović pred gostovanje na Malti.
"Ništa nije završeno, tek je odigrana prva utakmica. Kao što smo mi pobedili sa 4:0, u fudbalu je sve moguće, to sam preneo igračima. Daćemo sve od sebe da se u Niš vratimo sa još jednom pobedom i kvalifikujemo u drugu rundu za Ligu Evrope", naveo je Lalatović.
Srpski klubovi osluškivaće vesti i o mogućim protivnicima u 2. kolu kvalifikacija, Partizan čeka boljeg iz duela Irtiš – Trakai (prvi meč 0:0), Radnički pobednika dvomeča između Makabija iz Tel Aviva i Ferencvaroša (1:1), a Spartak, ako eliminiše Kolerajn, ide na Spartu iz Praga.
Padnički se od 18 sati sastaje sa Gzirom, Partizan pred svojim navijačima dočekuje Rudar od 20.30, dok 15 minuta kasnije Spartak počinje utakmicu u Kolerajnu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanova beogradska premijera, stigla dobra vest oko sastava, crno-beli ipak jači nego u Nikšiću?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018

Iako su u međuvremenu ostali bez par iskusnih igrača, jedan je i povređen, crno-beli će večeras najverovatnije imati i veliko pojačanje u odnosu na prvu utakmicu...Fudbaleri Partizana večeras od 20 časova i 30 minuta igraju prvu utakmicu u novoj sezoni pred svojim navijačima...Pobeda od 3:0...

Nastavak na Sportske.net...

UŽIVO: Partizan - Rudar 2:0 (68. minut)

Izvor: Večernje novosti, 19.Jul.2018

Crno-beli dočekuju klub iz Pljevalja u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan je u gostima slavio 3:0 i na korak je do drugog kola Fudbaleri Partizana dočekuju Rudar iz Pljevalja u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvoj utakmici,...

Nastavak na Večernje novosti...

Đukić: Potreban nam je veći fond igrača, tražimo zamenu za Jevtovića

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2018

Fudbaleri Partizana rutinski su odradili posao protiv pljevaljskog Rudara i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Miroslav Đukić smatra da je ekipa bila dovoljno agresivna I čvrsta, a najavio je i mogućnost dolaska novog veznog igrača pošto je Marko Jevtović otišao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đukić: Ekipa je još u početnoj fazi

Izvor: Večernje novosti, 20.Jul.2018, 00:00

Nije bilo lako kao što rezultat pokazuje, ali je veoma bitno za samopouzdanje. Favoriti smo protiv Litvanaca, mada to ništa ne mora da znači - kaže trener Partizana Trener Partizan Miroslav Đukić, posle pobede nad Rudarom (3:0) i plasmana u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.