Partizan ide na Farska Ostrva: Crno-beli protiv Toršavna u kvalifikacijama za LŠ

Izvor: Blic, 08.Jul.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ide na Farska Ostrva: Crno-beli protiv Toršavna u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv predstavnika sa Farskih Ostrva HB Toršavna koji je u dvomeču bio bolji od Linkolna sa Gibraltara, a pobeda u u drugom duelu mu je donela prolaz (5:2).

Toršavn je imao velikih problema u gostima protiv Linkolna, jer je gubio sa 1:0, ali je Hansen uspeo da izjednači i tako donese svojoj ekipi veoma važan remi pred revanš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ekipa sa Farskih Ostrva bila je furiozna u prvom poluvremenu druge utakmice, pa su Hansen u 11, Jensen u 25. i Edmundson u 34. minutu doneli velikih 3:0. Nije bilo lako, iako se sve zakomplikovalo nakon što su Kabrera i Duarte smanjili na 3:2, ali je Hansen sa još jednim golom devet minuta pre kraja rešio putnika u narednu fazu. Bendžaminsen je pogotkom zaključio "petardu" u 87. minutu.

Partizan je 15. ili 16. jula domaćin protiv Toršavna, dok će u gostima igrati i 22. ili 23. jula.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (kvalifikacije): Partizan dočekao Toršavn

Izvor: Sportal.rs, 08.Jul.2014

Fudbaleri Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona putuju na Farska Ostrva. Očekivano, HB Toršavn savladao je amatersku ekipu Linkolna u revanš meču drugog kola kvalifikacija rezultatom 5:2.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan posle 7 golova saznao protivnika: Crno-beli putuju na Farska Ostrva!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jul.2014

HB Toršavn savladao Linkoln sa Gibraltara rezultatom 5.2 i tako obezbedio dvomeč sa vicešampionom Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Partizan igra sa Toršavnom u kvalifikacijama LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2014

Fudbaleri Toršavna pobedili su večeras ekipu Linkolna sa Gilbraltara sa 5:2 u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i u narednoj rundi igraće protiv beogradskog Partizana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan ide na Farska Ostrva

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2014, 11:55

Fudbaleri Toršavna su pobedili ekipu Linkolna sa Gilbraltara rezultatom 5:2 u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i u narednoj rundi igraće protiv beogradskog Partizana. .. ..U prvom meču, koji je odigran pre nedelju dana, rezultat je bio 1:1... ..Toršavn je poveo u 11....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.