Partizan: Na pobedu protiv Valensije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Na pobedu protiv Valensije

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je meč protiv Valensije u Evrokupu poseban zbog povezanosti dva kluba.

"Očekuje nas važna, teška i zanimljiva utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Iako se tek drugi put sastajemo, Valensija i mi imamo zajedničku istoriju jer je puno igrača ostavilo dubok trag u oba kluba. Tomašević, Milojević, Perović, Avdalović, Lučić... prema tome, ovaj meč je za oba tima poseban", istakao je Trinkijeri za klupski sajt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Najbolji košarkaš crno-belih Rade Zagorac naglašava da je Valensija verovatno najkvalitetnija u grupi.

"Tamo smo odigrali dosta konkurentan meč. Oni dolaze posle teškog poraza u domaćem prvenstvu i treba očekivati reakciju, posebno jer su sve ekipe veoma motivisane da igraju u atmosferi kakvu mi imamo u "Pioniru". Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo. Idemo na pobedu", poručio je Zagorac.

Utakmica 8. kola C grupe Evrokupa Partizan - Valensija na programu je sutra sa početkom u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Valensija je prva u grupi sa skorom 5-2, a Partizan peti sa 2-5.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.