Trinkijeri pred Valensiju: Poseban meč

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Valensiju: "Poseban meč"

Italijan se pred okršaj sa Valensijom prisetio igrača koji povezuju dva kluba.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da očekuje tešku i zanimljivu utakmicu u sredu uveče.

Crno-beli u okviru 8. kola Evrokupa dočekuju Valensiju i pobedom bi ostali u trci za plasman u Top 16.

"Očekuje nas važna, teška, zanimljiva utakmica, protiv kvalitetnog protivnika", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Trinkijeri.

Biće to drugi međusobni susret klubova koji imaju zajedničku istoriju.

"Iako se tek drugi put sastajemo, Valensija i mi imamo zajedničku istoriju jer je puno igrača ostavilo dubok trag u oba kluba. Tomašević, Milojević, Perović, Avdalovic, Lučić... prema tome, ovaj meč je za oba tima poseban", dodao je Trinkijeri.

Najbolji igrač crno-belih Rade Zagorac vratio se u takmičarski ritam brže nego što se očekivalo. Nakon preloma nosa i operacije zadužio je zaštitnu masku i sa njom će nastupiti i na sutrašnjoj utakmici.

"Valensija je možda i najbolja ekipa u našoj grupi. Tamo smo odigrali dosta konkurentan meč. Oni dolaze posle teškog poraza u domaćem prvenstvu, i treba očekivati reakciju sa njihove strane, posebno jer su sve ekipe veoma motivisane da igraju u atmosferi kakvu mi imamo u Pioniru. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo za sutrašnji meč. Idemo na pobedu", istakao je Zagorac.

Utakmica osmog kola Grupe C između Partizana i Valensije igra se u sredu od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Detalje vezane za prodaju karata možete pronaći ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Partizan spreman da dobije važnu utakmicu?

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2018, 09:38

Posle kiše obično dođe sunce. Partizan je vezao dva nezgodna poraza na teškim gostovanjima Zenitu i Budućnosti, ali se sada vratio u halu Pionir gde će dočekati Valensiju u, sada je to izvesno, utakmici koja će odrediti i sudbinu eventualnog plasmana crno-belih u Top 16 fazu Evrokupa. Ali, prvi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.