Trinkijeri pred Valensiju: Važan, težak i zanimljiv meč

Izvor: RTS, 20.Nov.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Valensiju: Važan, težak i zanimljiv meč

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je meč protiv Valensije u Evrokupu poseban zbog povezanosti dva kluba.
"Očekuje nas važna, teška i zanimljiva utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Iako se tek drugi put sastajemo, Valensija i mi imamo zajedničku istoriju jer je puno igrača ostavilo dubok trag u oba kluba. Tomašević, Milojević, Perović, Avdalović, Lučić... prema tome, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovaj meč je za oba tima poseban", istakao je Trinkijeri za klupski sajt.

Najbolji košarkaš crno-belih Rade Zagorac naglašava da je Valensija verovatno najkvalitetnija u grupi.
"Tamo smo odigrali dosta konkurentan meč. Oni dolaze posle teškog poraza u domaćem prvenstvu i treba očekivati reakciju, posebno jer su sve ekipe veoma motivisane da igraju u atmosferi kakvu mi imamo u "Pioniru". Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo. Idemo na pobedu", poručo je Zagorac.
Utakmica 8. kola C grupe Evrokupa Partizan - Valensija igra se u sredu sa početkom u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".
Valensija je prva u grupi sa skorom 5-2, a Partizan peti sa 2-5.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri pred Valensiju: Tek drugi put igramo, a imamo bogatu zajedničku istoriju

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2018

Košarkaši Partizana dočekaće u sredu Valensiju u utakmici osmog kola Evrokupa, a trener crno-belih Andrea Trinkijeri kaže da je ovaj duel važan zbog rezultatskog značaja, ali i poseban zbog određenih veza iz prošlosti između ova dva kluba. "Očekuje nas važna, teška, zanimljiva utakmica,...

Nastavak na MozzartSport.com...

TRINKIJERI PRED VALENSIJU: Ovaj meč je za oba tima poseban! Sve ekipe stižu u Pionir motivisane, ali mi idemo na pobedu!

Izvor: Kurir, 20.Nov.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je meč protiv Valensije u Evrokupu poseban zbog povezanosti dva kluba.

Nastavak na Kurir...

Trinkijeri: Valensija i mi - mnogo igrača, istorije...

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018

U najavi duela protiv lidera tabele Grupe C, trener crno-belih podsetio na košarkaše koji su nosili dres oba kluba. "Prema tome, ovaj meč je poseban za oba tima"...Foto: Mondo/Goran Sivački..Košarkaši Partizana u sredu nastavljaju seriju teških utakmica...Gost crno-belih u dvorani "Aleksandar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.