Partija života Nikole Jokića

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2017, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partija života Nikole Jokića

Košarkaši Denvera pobedili su Bruklin u Koloradu sa 112:104, a Nikola Jokić je odigrao je verovatno najbolji meč u karijeri.

Srpski centar je sa 41 poenom (16/25 iz igre, 4/9 za tri, 5/6 slobodna bacanja) postavio rekord karijere, a sjajnu partiju krunisao je sa 12 skokova, 5 asistencija i po 2 blokade i ukradene lopte za svega 31 minut na terenu.

Nikola je tri minuta pre kraja utakmice morao na klupu zbog šest ličnih grešaka, a navijači su ga ovacijama puzdravili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i ispratili sa terena.

the 41: pic.twitter.com/0ldVLytjEq

Jokić je u šestom trijumfu Nagetsa već na poluvremenu imao 21 poen, u nastavku je postigao još toliko i tako nadmašio učinak iz februara ove godine kada je Njujork Niksima ubacio 40 poena za 37 minuta.

Nekadašnji igrač Mega Bemaksa je zabeležio šesti dabl-dabl učinak u 11 mečeva ove sezone.

Koliko je Jokićeva partija bila impresivna potvrđuje i podatak da je kompletna prva postava Netsa postigla jedan poen manje od srpskog reprezentativca!

Denver je meč prelomio u finišu prvog poluvremena kada je otišao na +13 (57:44).

Predvođeni maestralnim Somborcem ekipa iz Kolorada je u trećem periodu imala i maksimalnih 25 poena viška (86:61) i do kraja utakmice samo se postavljalo pitanje sa koliko razlike će Nagetsi slaviliti i da li će Jokić oboriti lični rekord.

: You Tube

Nikola je imao najviše skokova i asistencija u svom timu, a dvocifreni su bili još samo Vil Barton i Pol Milsap sa po 17 poena.

Kod gostiju Tajler Zelet je zabeležio 21, Keris Levert 13, a Dianđelo Rasel 12 poena.

U prvim mečevima odigranim u sredu ujutro 40 poena Janisa Adetokumba nisu bila dovoljna Milvokiju u Klivlendu, dok su brutalnu partiju pružili Antonio Dejvis i Demarkus Kazins, dok je sjajni Kristaps Porzingis predvodio Njujork do šestog trijumfa u poslednjih sedam mečeva.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA rekord karijere Nikole Jokića u meču protiv protiv Bruklina

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2017

Srpski košarkaš Nikola Jokić ubacio je čak 41 poen u pobedi Denvera nad Bruklinom rezultatom 112:104...Sjajnu partiju krunisao je sa 12 skokova, 5 asistencija i po 2 blokade i ukradene lopte za svega 31 minut na terenu...Njemu je ovo bio šesti dabl-dabl učinak u 10 mečeva ove sezone, a prethodni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.