PSŽ promenio priču: Naravno da su Ronaldo i Murinjo naše glavne mete

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ promenio priču: Naravno da su Ronaldo i Murinjo naše glavne mete

Žoze Murinjo i Kristijano Ronaldo su često ove jeseni dovođeni u vezu sa Pari Sen Žermenom, pa iako je francuski klub u nekoliko navrata negirao te navode, sada je promenio priču.

Istina je da Murinju ne cvetaju ruže u Madridu, sam je rekao kako su mu ovo najgori trenuci u karijeri, a sve češće ulazi u sukobe sa svima, pa i sa novinarima.

Ni Ronaldo nije onaj isti od prošle sezone, pa će Real gotovo izvesno prepustiti Barseloni titulu u Primeri, što je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podgrejalo priče o odlasku portugalskog tandema iz španske prestonice.

"Naravno da su Kristijano Ronaldo i Murinjo primarne mete za Pari Sen Žermena. U sportu morate da budete motivisani, da želite najbolje za svoj klub i da radite prave stvari u pravom trenutku", izjavio je najbliži saradnik predsednika "svetaca", šeik Bin Abdulrahman Al-Tani.

On je dodao i da PSŽ jedan od najboljih klubova na svetu, te da bi sa slavnim Portugalcima mogli do svog cilja, a to je osvajanje Lige šampiona.

Povezane vesti: Real "bacio rukavicu" Sitiju i PSŽ-u: Platite 200 miliona evra i Ronaldo je vaš! Murinjo zatvorio vrata Ronaldu, Realov autobus otišao u karantin bez Kristijana! PSŽ nudi Ronaldu 18 miliona evra godišnje, u Pariz stiže i Murinjo? Murinjo: Trener PSŽ-a? Zašto da ne Murinjo: U ovom trenutku nemam tim, pojedincima fudbal i nije u prvom planu!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.