Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 04:35

PSŽ odredio novu cenu za Mbapea?

Kilijan Mbape je izazvao pravu buru u Pari Sen Žermenu i klub želi da ga proda po svaku cenu.
Francuz je odbio da produži ugovor, a ujedno želi da ostane do njegovog isteka, narednog leta i onda ode bez obeštećenja.
Tako nešto PSŽ neće prihvatiti ni u ludilu, zbog čega je Naser Al-Kelaifi već zaratio sa Mbapeom i njegovim agentima.
List „Ekip“ prenosi da je PSŽ sada postavio novu cenu i da je spreman da pusti Mbapea za 150 miliona evra.
Ranije se spekulisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << o cifri od 200 miliona, ali je jasno da to niko, osim možda Arapa, neće platiti za igrača u poslednjoj godini ugovora.
Naravno, Real Madrid ostaje na pol poziciji, jer je to i Mbapeov san, ali se pominje da će i potencijalni klubovi iz Premijer lige pokušati da uđu u trku. 
Ko ima 150 miliona za Mbapea? Real Madrid, Čelsi, Mančester siti, Mančester junajted.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Bomba leta

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023

Dijego Simeone je poručio upravi Atletiko Madrida da je Marko Verati njegov apsolutni prioritet u ovom prelaznom roku.. Iako su Madriđani trenutno u finansijskim problemima, Žoao Feliks bi mogao da napuni kasu Atletika i finansira prelazni rok.. Problem je što niko ne želi da plati 100 miliona za...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.