Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 02:31

Porodica Mbape spremna da prihvati najveću ponudu ikada!

Kilijan Mbape i dalje nije odlučio šta će učiniti ako ga PSŽ zaista stavi na transfer listu i zapreti mu tribinama ako ostane, ali njegova porodica ne bi imala ništa protiv selidbe u – Saudijsku Arabiju!
Đanluka Di Marcio tvrdi da je porodica Mbape otvorena ka ideji da Kilijan ode u Al Hilal, makar samo na godinu dana, jer bi dobio astronomski ugovor vredan 300 miliona evra i potom bi mogao u Real Madrid. 
Nije tajna da Arapi hoće da dovedu Francuza makar na godinu dana i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iskoriste ovaj ludi talas kada su brojna velika imena pristala da se presele u njihovu zemlju.
PSŽ je takođe spreman da prihvati ponudu Al Hilala, vrednu 200 miliona evra, jer je jasno da Real Madrid neće toliko platiti. 
Ipak, za razliku od njegovih ukućana i članova Pari Sen Žermena koji bi oberučke prihvatili arapske pare, Mbape još uvek nije doneo odluku i deluje da će još neko vreme čekati Real Madrid i rasplet situacije.
Pojedini pišu da je za sve „win win“ situacija ako ode na godinu dana u Al Hilal, jer bi PSŽ dobio novac, a Real svakako Mbapea leta 2024. kada je i planirao, a Francuz bi dobio još malo novca u svom „skromnom“ budžetu. 
Čekamo rasplet, sada deluje da više ništa nije tako nemoguće, posebno ako je mama Mbape rekla „da“, jer smo već pisali o njenom uticaju…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

PSŽ odredio novu cenu za Mbapea?

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023

Kilijan Mbape je izazvao pravu buru u Pari Sen Žermenu i klub želi da ga proda po svaku cenu.. Francuz je odbio da produži ugovor, a ujedno želi da ostane do njegovog isteka, narednog leta i onda ode bez obeštećenja.. Tako nešto PSŽ neće prihvatiti ni u ludilu, zbog čega je Naser Al-Kelaifi...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.