Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 04:35

Bomba leta

Dijego Simeone je poručio upravi Atletiko Madrida da je Marko Verati njegov apsolutni prioritet u ovom prelaznom roku.
Iako su Madriđani trenutno u finansijskim problemima, Žoao Feliks bi mogao da napuni kasu Atletika i finansira prelazni rok.
Problem je što niko ne želi da plati 100 miliona za Feliksa, koji je spreman da do 31. avgusta čeka Barselonu, koja takođe nema novca, osim možda za pozajmicu.
Ipak, u Atletiku uveliko rade kao da je Feliks već otišao, jer je precrtan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i u svlačionici više nije dobrodošao, tako da Simeone gleda ka pojačanjima.
On je već kontaktirao Veratija koga vidi kao savršeno pojačanje u veznom redu i spreman je da učini sve da ga dovede. Pregovori neće biti laki, ali deluje da u Parizu polako gledaju ka promenama i ekipi bez Veratija i da su spremni da ga puste za 70 miliona evra.
Ako Atletiko uspe da ga ubedi i plati, nema dileme da će Verati bi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.