PSŽ kupio još jednog igrača, ali nije smeo da provocira UEFA!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ kupio još jednog igrača, ali nije smeo da provocira UEFA!

Dogovoren je još jedan transfer, ali procenili su da bi to bilo previše. Mada, nije jasno zbog čega su se uzdržali, njih niko ne može da zaustavi.

Pari Sen Žermen je dogovorio još jedan transfer ovog leta, ali su morali da odustanu, iz straha od finansijskog fer pleja. Posle dovođenja Nejmara i Mbapea, uspeli su da ubede Monako da im proda Fabinja za 60 miliona.

Ali, onda su se sračunali i uvideli da bi to bio konačan prst u oko preko koga UEFA ne bi prešla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Onda su poslednjeg dana računali da bi za 40 miliona mogli da dovedu Serija, ali ni za to nisu imali prostora, a nisu želeli da prodaju Di Mariju Barseloni, tačnije, tražili su 80 miliona evra jer su znali da Katalonci to neće platiti.

E sada, i pored toga što su se uzdržali, UEFA je otvorila istragu, mi sumnjamo opravdano da će od toga nešto biti, jer posle svega, jasno je da je FFP mrtav i da evropska kuća fudbala nema snage da stane na rep praktično državi, što PSŽ jeste kao predstavnik Katara.

Inače, klub je iznenađen otvaranjem istrage, imali su odmah spreman odgovor za UEFA. O tome više pročitajte ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.