Barsa bacila peškir!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa "bacila peškir"!

Izgleda da su u upravi katalonskog kluba digli ruke.

U Španiji još danas traje prelazni rok, pa se navijači Barselone nadaju da bi uprava kluba mogla da ih iznenadi još jednim velikim transferom.

Podsetimo, Nejmar je ovog leta napustio "Kamp Nou", u rekordnom transferu se preselio u redove Pari sen Žermena.

Stigla je zamena za Brazilca, uprava "Blaugrane" angažovala je Usmana Dembelea iz Borusije Dortmund, za 105 miliona evra, ali bi na osnovu raznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bonusa nemački klub mogao da inkasira još oko 40 miliona evra.

Ostalo je još novca u kasi Barselone, pa su se u katalonskom klubu nadali da bi do kraja prelaznog roka još jednom mogli da obraduju navijače.

Želje su jasne, Tomas Lemar iz Monaka ili Filipe Kutinjo iz Liverpula, a postoje i razne alternative, o kojima ste više mogli da pročitate u nastavku.

Jasno je da je naveća želja Filipe Kutinjo, fudbaler za kog je Barselona odavno zainteresovana, a i sam Brazilac je žarko želeo da obuče dres aktuelnog viceprvaka Španije ovog leta.

Kutinjo nije nastupio u dresu "Redsa" ove sezone, navodno je povređen, ali je demant stigao sinoć, kada je bivši igrač Intera zaigrao za reprezentaciju Brazila, a pritom je postigao i pogodak u pobedi protiv Ekvadora od 2:0.

Ipak, prema poslednjim informacijama, Barselona je na kraju odustala od Kutinja, Liverpul je odbio svaku ponudu koja je stigla za njegove usluge.

Tako je uprava Barselone digla ruke od Brazilca, očekuje se da ponovo pokušaju da ga angažuju u narednom prelaznom roku, tačnije u januaru.

In English: nothing new really. FCB and Coutinho entourage have finally accepted there is no way Coutinho is leaving. It took them some time

— Guillem Balague (@GuillemBalague) 01. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sad je i definitivno, Barsa se predala!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017

Kraj transfer sage koja je tresla Evropu još od najvećeg transfera svih vremena...U Španiji još danas traje prelazni rok, pa se navijači Barselone nadaju da bi uprava kluba mogla da ih iznenadi još jednim velikim transferom...Podsetimo, Nejmar je ovog leta napustio "Kamp Nou", u rekordnom transferu...

Nastavak na Sportske.net...

Da li će odjeknuti "bomba" na 'Nou Kampu' u minut do 12?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017

Sa Pirineja stiže vest da bi Barsa u poslednjem trenutku moglda da angažuje još jedno zvučno pojačanje...Uprava Barse je poslala ponudu na 'Park Prinčeva' za Anhela Di Mariju. Spremna je da izdvojio između 40 i 45 miliona evra za njegovo dovođenje, navode katalonski mediji pozivajući se na izvore...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.