PROPUŠTENA VELIKA PRILIKA: Đere posle PREOKRETA ostao bez TROFEJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 16:48

PROPUŠTENA VELIKA PRILIKA: Đere posle PREOKRETA ostao bez TROFEJA

Odličan meč.

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da osvoji trofej na ATP turniru u Kaljariju. On je u finalu poražen od domaćeg igrača Lorenca Sonega sa 2:1 (2:6, 7:6, 6:4).

Zahuktala se Lokomotiva Marka Nikolića, u 2021. godini zna samo za pobede - zaređala ih je sedam u zvaničnim mečevima, i danas (18.00) u sjajnom raspoleženju čeka gradskog rivala Spartak koji joj beži četiri boda na drugom mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Kvota na keca je 2,85.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Spartak.

Tako je Sanogo je postao prvi italijanski teniser posle 15 godina koji je podigao pehar na tamošnjem turniru. Dominirao je Đere u prvom setu i imao lepu priliku u drugom gde se vratio posle minusa brejka.

Nije imao dovoljno nerava i Italijan  je slavio na kraju iako je Đere imao i više osvojenih gemova, a i poena (110:103). Ipak, pobednik je onaj sa više setova, a to je Sonego.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.