Izvor: HotSport.rs, 14.Nov.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMAŠIO, PA OPSOVAO: Jeste li videli kako je Ronaldo reagovao na nesvakidašnji penal? (VIDEO)

Nisu bili potrebni čitači sa usana kako bi se razumelo ono što je Kristijano Ronaldo izgovorio po promašenom jedanaestercu protiv Letonije.

Portugalija je sinoć slavila sa 4:1 protiv Letonije na svom terenu, Kristijano Ronaldo je ponovo bio među strelcima, naravno, ali je ostao utisak zbog načina na koji nije realizovao jedanaesterac pri rezultatu 1:0, kao i kako je odreagovao na ovaj, zaista nesvakidašnji, promašaj.
SUROVO: Bosanski sudija pokazao crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << karton i jedva izvukao živu glavu (VIDEO)
Lopta je posle šuta Ronalda pogodila levu stativu, a onda pogodila golmana koji se bacio u suprotnu stranu i završila u suprotnom gol autu od strane u koju je zvezda Portugalije uputila udarac.
– Fodase! – uzviknuo je Ronaldo u dva navrata što na engleskom znači ‘f*ck’, a na srpskom jezikiu se slobodno interpretira na više načina, ne sumnjamo da znate kako.

(Izvor: youtube / ElDiaDespues12Plus)
The post PROMAŠIO, PA OPSOVAO: Jeste li videli kako je Ronaldo reagovao na nesvakidašnji penal? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.