PREMIJER LIGA: Moćni Arsenal stigao do petarde u gostima! Totenhem poražen kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 19:35

PREMIJER LIGA: Moćni Arsenal stigao do "petarde" u gostima! Totenhem poražen kod kuće

Dueli 25. kola.

Odigrano je pet utakmica 25. kola Premijer lige Ebgelske, a gosti su bili mnogo uspešniji. Slavili su tri puta uz jedan remi, dok je samo Notingem forest pobedio kod kuće i to Vest Hem sa 2:0.

Fudbaleri Arsenala ubedljivo su savladali Barnli u gostima. Na kraju je bilo čak 5:0. Pokazali su da su u sjajnoj formi i da se ne odriču borbe za titulu.

Totenhem je doživeo poraz od vrlo neugodnih Vulvsa na svom terenu. Bilo je 1:2, a junak meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je Žoao Gomes sa dva pogotka. Jedini za "Pevce“ delo je Dejana Kuluševskog. To je treći vezani izgubljeni meč Totenhema u duelima sa Vulverhemptonom.

Premijer liga 25. kolo:

Subota:

Barnli – Arsenal 0:5 (0:2)

Fulam – Aston Vila 1:2 (0:1)

Njukasl – Bornmut 2:2 (0:0)

Notingem Forest – Vest Hem 2:0 (1:0)

Totenhem – Vulverhempton 1:2 (0:1)

Mančester siti - Čelsi (18.30)

Nedelja:

Šefild junajted - Brajton (15)

Luton - Mančester junajted (17.30)

Everton - Kristal palas (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.