Matićev Lion slavio protiv drugoplasirane ekipe

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 01:16

Matićev Lion slavio protiv drugoplasirane ekipe

Duel 22. kola.

Fudbaleri Liona pobedili su Nicu sa 1:0, u prvom meču 22. kola francuske Lige 1, a ceo susret odigrao je srpski internacionalac Nemanja Matić.

Jedini gol na meču postigao je Orel Mangala u 22. minutu. Nica je imala nekoliko dobrih šansi za izjednačenje, a najbolju su propustili u 70. minutu kada je Sanson poslao dobar centaršut, a Rosario poslao loptu glavom tik pored gola.

Lion je 11. na tabeli sa 25 bodova, dok je Nica drugoplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 39 poena, 11 manje od vodećeg Pari Sen Žermena.

Liga 1, 22. kolo:

Petak:

Lion – Nica 1:0 (1:0)

(Mangala 22.)

Subota:

Lil – Avr (17)

Nant – PSŽ (21)

Nedelja:

Strazbur – Lorijen (13)

Monako – Tuluz (15)

Monpelje – Mec (15)

Ren – Klermon (15)

Rems – Lans (17.05)

Brest – Marsej (20.45)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matićev Lion srušio Nicu u derbiju kola

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Feb.2024

Fudbaleri Liona pobedili su Nicu sa 1:0, u prvom meču 22. kola francuske Lige 1, a ceo susret odigrao je srpski internacionalac Nemanja Matić. Lion je igrao strpljivo i čekao svoju šansu, a ona se ukazala u 22. minutu.  Tada je jedini gol na susretu postigao je Orel Mangala, kada je zakucao loptu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Atalanta na svom terenu došla do nova tri boda

Izvor: B92, 17.Feb.2024

Fudbaleri Atalante upisali su tri boda na meču protiv Sasuola (3:0)...Ekipa iz Bergama je tako došla do 45. boda i sada je na četvrtom mestu na tabeli Serije A...Povela je Atalanta u 22. minutu preko Marija Pašalića, a Sasuolo je do kraja prvog poluvremena mogla do izjednačenja ali je Pinamonti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.