PREMIJER LIGA: Ludnica na Old Trafordu, kapiten Mitrović asistirao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Ludnica na "Old Trafordu", kapiten Mitrović asistirao (FOTO)

Odigrano je vanredno kolo Premijer lige.

Kompletirano je 15. kolo Premijer lige, a derbi dana igran je na "Old Trafordu" između Mančester junajteda i Arsenala. Utakmica je završena bez pobednika (2:2), baš kao i susret Fulama i Lestera (1:1) u kom je asistenciju zabeležio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

NEĆETE VEROVATI KO JE PRVI POSETIO BORJANA: Fotografija iz bolnice koja će vas RAZNEŽITI (FOTO)

ILIEV SPREMIO BOMBETINU: Partizan vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikog ljubimca Grobara, a nije Leonardo

Crveni đavoli su dočekali Tobdžije u velikom derbiju, a utakmica je potpuno ispunila očekivanja. Mustafi je doveo goste u vođstvo u 26. minutu utakmice, a rezultat je poravnao Marsijal na isteku pola časa igre. Arsenal je drugi put na meču došao do prednosti golom Lakazeta u 68. minutu, ali je samo minut kasnije Lingard postavio konačan rezultat. Nemanja Matić je proveo na terenu svih 90 minuta i zaradio je žuti karton.

Full-time in tonight's final match as @ManUtd hold @Arsenal to a 2-2 draw.

For reaction to all of tonight's action head here: https://t.co/nsgWhUogcU pic.twitter.com/DiybQKGmeP

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) 05. децембар 2018.

Liverpul je na gostovanju Barnliju slavio posle preokreta golovima Milnera, Firmina i Šaćirija, a prethodno je domaćinima prednost doneo Kork.

Everton i Njukasl su odigrali meč bez pobednika na "Gudisonu". Rondon je doveo  Svrake u prednost, ali je bod Karamelama doneo Ričarlison.

Fulam i Lester su takođe podelili bodove, a domaća ekipa je povela golom Kamare posle asistencije Mitrovića, koji je postao kapiten svoje ekipe od kad je Ranijeri došao na klupu. Ipak, izjednačenje Lisicama je doneo Medison u 74. minutu.

FULL-TIME Fulham 1-1 Leicester

James Maddison cancels out Aboubakar Kamara’s first-half opener before both sides miss chances to win it #FULLEI pic.twitter.com/E1XDo1q5Sh

— Premier League (@premierleague) 05. децембар 2018.

Najveće iznenađenje je priredio Vulverhempton koji je posle preokreta na svom stadionu savladao Čelsi. Plavci su na odmor otišli sa prednošću zahvaljujući golu Loftus Čika, ali us u nastavku Himenez i Žota doneli pobedu Vukovima.

Na "Vembliju" je Totenhem savladao ekipu Sautemptona golovima Kejna, Lukasa Moure i Sona, a Ostin je u nadoknadi uspeo samo da ublaži poraz svoje ekipe.

REZULTATI:

Barnli - Liverpul 1:3

Everton - Njukasl 1:1

Fulam - Lester 1:1

Vulverhempton - Čelsi 2:1

Mančester junajted - Arsenal 2:2

Totenhem - Sautempton 3:1

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.