PREMIJER LIGA: Liverpul konačno pobedi, a sada ga čekaju raspoloženi Čekićari

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:09

PREMIJER LIGA: Liverpul konačno pobedi, a sada ga čekaju raspoloženi Čekićari

Meč u Londonu se igra od 17.30.

Fudbaleri Vest Hema danas će od 17.30 dočekati aktuelnog šampiona Liverpul u 21. kolu Premije lige na stadionu ''London'' u jeku dobre forme u kojoj se Čekićari nalaze.

Ekipa Dejvida Mojesa igra odlično u Prmeije ligi u poslednjih mesec dana pošto u prethodnih šest kola ne znaju za poraz i nalaze se u seriji od četiri pobedei  sigurno je da Čekićari neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustuknuti ni pred Liverpulom. Na drugoj strani, četa Jirgena Klopa imala je sušnih pet kola bez pobede, a posto je konačno uspela da prekine u prethondnom kolu u derbiju protiv Totenhema,

Liverpul je konačno probio barijeru i pobedio posle pet kola na gostovanju Totenhemu – to je sigurno dalo krila Klopovom timu pred današnje (17.30) gostovanje Vest Hemu, na kojem je kvota na dvojku 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem – Liverpul.

Vest Hem je poslednju pobedu protiv Liverpula u Prmeijer ligi ostvario pre pet godina, a Redsi su u serfiji od tri pobede protiv Čekićara. Mojes za ovu utakmicu nema ozibljnijih problema sa sastavom tima, dok u slučaju Liverpula još uvek nije sigurno hoće li Klop moći da računa na Fabinja i Žoela Matipa zbog povreda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DENVER JE U NALETU – Nikola Jokić preti da priredi novi NBA spektakl

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 11:08

Kladi se na omiljene timove najjače košarkaške lige na svetu..Vežite se, polećemo! Gde? Pa, u novi NBA spektakl koji će nam, sasvim sigurno, prirediti Nikola Jokić!..Taman kada pomislimo da više nema svrhe pričati i pisati o njemu, naš Somborac zablista i naredne noći, oduševi nas i pokaže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.