DENVER JE U NALETU – Nikola Jokić preti da priredi novi NBA spektakl

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 11:08

DENVER JE U NALETU – Nikola Jokić preti da priredi novi NBA spektakl

Kladi se na omiljene timove najjače košarkaške lige na svetu

Vežite se, polećemo! Gde? Pa, u novi NBA spektakl koji će nam, sasvim sigurno, prirediti Nikola Jokić!

Taman kada pomislimo da više nema svrhe pričati i pisati o njemu, naš Somborac zablista i naredne noći, oduševi nas i pokaže ko je gazda u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA ligi. Na svu sreću, i Denver je počeo da ga „sluša“, pa se konačno pišu i pobede, a da li će tako biti i ove noći?

Nakon trijumfa nad Majamijem, Denver igra protiv Detroita, koji se, izuzimajući pobedu nad Filadelfijom, nalazi u seriji loših rezultata, pa je sjajna prilika da Denver dođe do nove pobede.

Međutim, dobro raspoloženje ne vlada samo u Denveru, već i u Meridianu, pa vam zbog toga donosimo neverovatan bonus!

I zato – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje! Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.

Ne zaboravite i to da vas, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%! Šta čekate?

Ah da, zanimaju vas i ostali parovi?

Ono što bi moglo biti zanimljivo svakako je duel Los Anđeles Lejkersa, koji će odmeriti snage sa Atlantom, za koju naš Bogdan Bogdanović nažalost i dalje ne igra. Lebron je rešen da dođe do još jednog šampionskog prstena, pa ako verujete u njega i Lejkerse – znate šta vam je činiti.

Osim toga, Klivlend će odmeriti snage sa Minesotom, Majami sa Šarlotom, dok će Baksi i Janis probati da dođu do nove pobede protiv Portlanda.

Kingsi igraju protiv Nju Orleansa, a ako se pitate šta je sa Nemanjom Bjelicom – pitamo se i mi. Međutim, tu su Oklahoma – Hjuston, a kao šlag na tortu stiže i Dalas Maveriks, predvođen monstruoznim Lukom Dončićem.

Slovenac je odavno pokazao svoju klasu, a naredna “žrtva” će biti Finiks. Za Luku, gotovo sa sigurnošću, možemo reći da će izdominirati, a da li će to uraditi i njegovi saigrači?

I za kraj, ali ne i manje bitno, ostaje nam duel San Antonija i Memfisa. Sve u svemu, ljubitelji NBA lige (a, ko to nije?) imaće u čemu da uživaju, a ljubitelji igara na sreću imaće na koga da “igraju”.

Spektakl je zagarantovan!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.