Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Kejn i družina demonstirali silu nad nemoćnim Vest Bromvičom (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema su u premijernoj utakmici 21. kola u potpunosti nadigrali Vest Bromvič i tako upisali svoju 13 prvenstvanu pobedu. Meč obeležio het-trik Harija Kejna.

Od samog starta utakmice domaćin je stavio rivalu do znanja da jednostavno nema šta da traži na Vajt Hart Lejnu.
Izabranici Maurisija Poketina su saterali rivala na njihovu polovinu i bilo je jasno da će ukoliko nastave ovim tempom, odbrana gostiju brzo kapitulirati. To se dogodilo već u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 12. Minutu utakmice kada je Hari Kejn i iskoristio dobro proigravanej Eriksena i pogodio za vođstvo svog tima.
Nastavili su „pevci“ sa napadima i posle videćeg pogotka, konstantno stvarali šanse, a prednost je duplirana u 26. minutu, autogolom Mekalija, koji je nespretno reagovao u svom šesnaestercu nakon šuta Eriksena.
Do kraja poluvremena Totenhem je stvorio još nekoliko šansi preko rapoloženog Kejna, ali je čuvar mreže Vest Broviča, Ben Foster ipak sačuvao svoj tim većeg zaostatka.
Drugo poluvreme nešto su bolje otvorili gostujući fudbaleri, koji su u prvi pet minuta krenuli nešto odlučnije ka golu Lorisa, ali je Totengem vrlo brzo ponovo uspostavio svoju igru.
Domaći fudbaleri su u potpunosti kontrolisali situaciju na terenu i pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Do kraja meča Hari Kejn je dodatno popravio svoj golgeterski saldo, sa još dva pogotka, čime je došao do kote 13 u Premijer ligi.

Izvor: (Youtube/Real Madrid)
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post PREMIJER LIGA: Kejn i družina demonstirali silu nad nemoćnim Vest Bromvičom (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Totenhem ubedljiv protiv VBA uz het-trik Kejna

Izvor: Beta, 14.Jan.2017

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu u Londonu Vest Bromvič Albion sa 4:0, u utakmici 21. kola Premijer lige i popeli se na drugo mesto na tabeli.Totenhem je do šeste uzastopne pobede u prvenstvu predvodio Hari Kejn sa tri gola, u 12, 77. i 82. minutu. Fudbaler Vest Bromviča Geret...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.