PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Gađajte golove na Hofenhajm - Liverpul, Lavovi grizu FCSB

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Gađajte golove na Hofenhajm - Liverpul, Lavovi "grizu" FCSB

Pročitajte nekoliko predloga za 15. avgust...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Sporting je šest puta igrao sa nekom rumunskom ekipom i svaki put je pobedio. S druge strane, FCSB kao Steaua nije imao uspeha u okršajima sa Portugalcima i teško da će istorija od ovog dvomeča poći drugim putem. Kec je zacrtan, a kako je par u Super 8+1 ponudi kvota bi mogla da bude 1,50.

Ovo je jedan od najzanimljivih parova poslednje runde kvalifikacija za LŠ i na njemu su svi ishodi mogući, iako je domaćima ovo evropski debi. Liverpul ima puno problema, što hroničnih (defanziva), što akutnih (želja Filipea Kutinja da ode), pa nam 3+ deluje kao najmudriji izbor.

Midlsbro i Barton u prošlosti nisu imali puno prilika da se sastanu, a kako je Barton startovao male su mu šanse da dobiju prvi međusobni duel u okviru Čempionšipa. Midlsbro je u prethodnom kolu za nijansu popravio utisak sa prvenstvene premijere i ovde je bez ikakve dileme favorit.

FK Kopenhagen je u prethodnoj rundi bio vrlo blizu neočekivane eliminacije od Vardara. Makedonci su imali prednost iz prvog meča, povoljan rezultat u revanšu, igrača više, ali su se Danci ipak sabrali. Karabah je u minulih godinu dana doživeo samo dva poraza kod kuće, pa bismo probali keca.

Jang Bojsi nikad dosad nisu dospeli do faze po grupama LŠ, ali činjenica da su u prethodnom kolu eliminisali kijevski Dinamo uliva im optimizam. Međutim, dobro raspoloženje nije dovoljno protiv kvalitetnih Armejaca, koji su uspon forme pokazali pobedom nad Spartakom. Gađajte dvojku.

Birmingem je prošle sezone dugo gravitirao ka ispadanju, ali je u završnici vezao dve pobede koje su ga izvukle. Bolton se posle godinu dana izbivanja vratio u Čempionšip, međutim njegove pristalice zasad ne mogu da budu zadovoljne rezultatima. Vredi rizikovati sa kecom na ovom meču.

Kardif ima maksimalan učinak u prva dva kola, a Šefild Junajted po pobedu i poraz, što i nije loše za ekipu koja je došla iz Lige jedan. Domaći su u subotu bili veoma ubedljivi protiv Aston Vile, na istom ovom terenu, pa nam zbog te partije deluju mnogo bliže trijumfu nego protivnici.

Rivali imaju isti broj bodova, međutim razlika u njihovim formama drastična je. Londrina je vezala tri poraza (istina, protivnici su joj bile ekipe koje zauzimaju neko od prva tri mesta na tabeli Serije B), dok je gost u istom periodu osvojio sedam bodova. Stoga je najbolje da preskočite par.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.