PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Golovi u plej-ofu najrealnija varijanta, Birmingem može do iznenađenja protiv Sanderlenda

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Golovi u plej-ofu najrealnija varijanta, Birmingem može do iznenađenja protiv Sanderlenda

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

LEVERKUZEN – KOPENHAGEN (tip 3+, kvota 1,45)

Ne treba biti nuklearni fizičar pa shvatiti da je ovaj meč predodređen za mnogo golova. Ako vam nije dovoljan podatak da je u prvom meču tri gola palo već u 13. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << minutu, možda vam pomogne to što su gostima neophodna najmanje dva gola za prolaz u Ligu šampiona. Dakle nema čekanja ni taktiziranja, moraju se sve karte baciti u napad od prvog minuta, a to je situacija zbog koje napadači Leverkuzena Kisling, Belarabi i Son trljaju ruke, jer upravo su najbolji kada treba kontrama iskažnjavati otvorenog rivala.

MALME - SALCBURG (ug3+, kvota 1,50)

Konačno je Slaburg došao do poslednje prepreke ka toliko čekanom plasmanu u Ligu šampiona. U prvom meču su bili daleko bolji rival od Šveđana, ali su u finišu meča primili gol koji im je zakomplikovao stvari. Verujemo da je dvojka izvesna i da će Sorijano i drugovi večeras overiti plasman u elitu, ali nam se 3+ čini kao još realnija varijanta. Malme nema šta da izgubi, Slacburg ne zna da se vrani i bilo bi veliko iznenađenje ukoliko večeras na ovom meču ne bi pala makar tri gola.

PETKOVIĆ - PUIG (bezh 1, kvota 1,45)

Nemica srpskog porekla nije u nekadašnjoj formi u kojoj je bila pre teške povrede, ali je aposlutni favorit protiv mlade Portorikanke. Do sada su dva puta odmerile snage, a Portorikanka vodi u međusobnim duelima sa 2:1. Međutim, Petkovićeva najbolje partije pruža na bržim podlogama, kvalitetnija je teniserka od današnje protivnice i verujemo da će bez problema obezbediti plasman u treće kola US Opena.

VREDI POKUŠATI

ATLETIK BILBAO – NAPOLI (GG3+, kvota 2,05)

Baskijci su na pragu prvog plasmana u Ligu šampiona posle deceniju i po. U paklu Vezuva pre sedam dana su izborili remi koji im daje dobru podlogu za večerašnji revanš i plasman u elitu. Na svom terenu u evro-okršajima nisu poraženi već 30 godina, ali Napolitancima ne preostaje ništa drugo nego da krenu u rušenje te tradicije. I jedni i drugi imaju igrače kojima nije potrebno puno prilika da bi postigli gol, tako da očekujemo vatren meč sa golovima na obe strane.

BIRMINGEM – SANDERLEND (tip 1, kvota 3,30)

Premijerligaši se sinoć nisu dobro proveli u drugom kolu Liga kupa, a ni večeras im neće biti lako. Možda i najteži posao očekuje Sanderlend u gostima na Sent Endrjuzu. Birmingem igra bolje nego u prošloj sezoni, a konačno su skinuli prokletstvo domaćeg terena. Večeras imaju ogroman motiv da svojim navijačima prirede noć za pamćenje. Sanderlend je solidno startovao u Premijer ligi, ali Pojet će verovatno odmarati ključne igrače jer ga očekuje mnogo bitniji meč sa KPR narednog vikenda. Verujemo da Birmingem može da priredi iznenađenje protiv drugopozivaca Crnih mački.

ZA IZBEGAVANJE

LUDOGOREC  - STEAUA

U prvom meču, Steaua je slavila minimalcem i krunisala bolju igru. Ali, Ludogorec se predstavio u znatno boljem svetlu nego u mečevima protiv Partizana. Bugarski šampion na svom terenu igra mnogo ofanzivnije, a s obzirom da juri rezultat za očekivati je totalnu ofanzivu. Steaua zna da je gol u gostima verovatno vodi dalje, pa će pokušati što pre reši stvari. Jako težak meč za prognoziranje koji bi najbolje bilo izbeći na tiketima.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.