PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Nema keca na Enfildu! Bešiktaš nastavlja seriju, kvota na 3+ u derbiju Cvajte je čak 2,30...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Nema keca na Enfildu! Bešiktaš nastavlja seriju, kvota na 3+ u derbiju Cvajte je čak 2,30...

Pročitajte nekoliko predloga za 21. decembar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima. ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Žuta podmornica je u sjajnoj formi, ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u konkurenciji za plasman u Ligu šampiona i veliki je favorit protiv Deportiva koji igra promenljivo i dosta loše van svog stadiona. Na svakoj od prethodne četiri utakmice na Madrigalu Viljareal je dobio ovog protivnika, tri puta bilo je 1:0 i jednom 4:3. Naš predlog je da kvotu pojačate tako što ćete kecu dodati i TM1 2+.

Gledajući suvi kvalitet Fjorentina ne bi smela da ima problema u ovom susretu. Empoli već dugo ne zna za poraz i čini se da je došlo vreme da konačno polože oružje. Viola je u formi, igra jako dobro, pa bi sve osim čistog keca, možda čak uz nekoliko golova u mreži gostiju, bilo pravo iznenađenje. Ali i kvota na čistu jedinicu je sasvim zadovoljavajući, možda je najbolje ne kombinovati ni sa čim.

Galata i Fener su juče i prekjuče dobili i preskočili Bešiktaš na tabeli, pa će izabranici Slavena Bilića sigurno imati veliki motiv da se vrate na tron. Domaćin je u seriji od pet pobeda u šampionatu tako da ovaj susret dočekuje kao apsolutni favorit. Tradicionalno, mečevi Bešiktaša i Ahisara obiluju golovima (poslednja četiri - 3:0, 3:3, 4:1, 3:1...), tako bi moglo da bude i danas.

Sanderlend je na poslednjih šest utakmica zabeležio pet remija, a Njukasl je na prethodna dva meča primio po četiri gola i u poslednjih pet mečeva imaju samo jedan trijumf tako da je njihova serija pobeda izgleda istekla. Pritom je Sanderlend vezao tri pobede u međusobnim duelima sa Njukaslom, a Svrake su poslednji put slavile na svom stadionu protiv Sanderlenda 2010. godine.

Veliki derbi Cvajte najbolje je izbići što se tiče gađanja konačnog ishoda, ali zato ne možemo da odolimo golovima. Kvota na 3+ je zaista sjajna i oni hrabriji bi svakako trebalo da pokušaju. Tradicija govori u prilog ovakvom tipu, pošto su sva tri prethodna duela ovih rivala završena rezultatom 2:2. Ako baš želite da igrate na konačan ishod, preporučujemo keca pre dvojke.

Oba tima igraju u veoma promenljivoj formi, nedostajalo im je golova u prethodnom periodu. Možda je sada konačno došlo vreme da prorade strelci na obe strane. Torino je poslednji put pobedio 29. oktobra, ali Đenovaljani ne znaju za trijumf protiv ovog rivala još od proleća 2009. godine.

Inter slovi za favorita, ali Lacio je u boljoj formi, ima ambicije da se nađe na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, a u ne baš moćnoj konkurenciji ima odlične šanse. Rimljani u poslednje vreme odlično igraju protiv Intera. Na četiri od prethodnih pet utakmica slavili su i samo jednom izgubili. Ko ne veruje u dvojku (kvota za one hrabrije) može da pokuša s golovima, trebalo bi da ih bude barem tri.

Herta u dobrom raspoloženju dočekuje goste iz Hofenhajma, pošto je u prošlom kolu takođe na svom terenu pobedila Borusiju iz Dortmunda. Berlinci u poslednja četiri meča kod kuće imaju dve pobede. Hofenhajm nije slavio na strani u poslednjih pet utakmica. U Berlinu je Hofehajm prethodni put slavio 2010.

Baskijci su u boljoj formi, imaju dve pobede i remi u poslednja tri meča. Sa druge strane, Atletiko je u krizi, „vezao“ je tri utakmice bez pobede, računajući Primeru i Ligu šampiona. Poslednja dva međusobna duela u Bilbau pripala su gostima iz Madrida, koji ove sezone igraju po sistemu toplo-hladno na strani. Savetovali bismo vam da izbegnete ovaj par, pogotovo dvojku.

Liverpul je u lošoj formi, samo dve pobede na poslednjih pet mečeva, dok je Arsenal u istom periodu zabeležio četiri trijumfa. Ipak, u pitanju je veliki ostrvski derbi i ovde su sve opcije moguće. Međutim, Liverpula je na Enfildu protiv Arsenala slavio samo jednom od 2008. godine. Pokušajte da izbegneta keca u ovom duelu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (nedelja): Francuzi ispoštovali, Italijani prodali

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 00:34

Pročitajte ko vam je 21. decembra doneo pare, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.