REZZIME DANA (nedelja): Francuzi ispoštovali, Italijani prodali

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Francuzi ispoštovali, Italijani prodali

Pročitajte ko vam je 21. decembra doneo pare, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Dobro ste gađali, pogodili ste >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šest od deset parova, dok smo mi u rubrici Predlozzi i tipovanja pogodili pet od osam i dobro vas savetovali da izbegnete Liverpul. Jedino nismo mogli da pretpostavimo da će Antoan Grizman toliko zablistati na drugom meču koji smo rekli da zaobiđete.

ZAOKRUŽENO

MARSELJ - LIL (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Božićna atmosfera na Velodromu, božićni poklon za naše kladioce od Bijelse i ekipe. Tribine su bile ispunjene navijačima koji su nosili Deda Mrazove kapice, a i mreže su naposletku napunjene. Poveo je Marselj, izjednačio Lil, da bi u 69. minutu Bačuaji prelepim golom savladao Enjamu i održao svoj tim na prvom mestu do početka naredne godine.

BEŠIKTAŠ - AHISAR (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Bešiktaš je lagano došao do šeste uzastopne pobede u turskoj Superligi. Tosun je sjajno zamenio Dembu u napadu, pošto je njegovim golom načeta mreža gostiju. Prednost je duplirao Hose Sosa iz slobodnjaka, a čak ni sjajan gol Ahisarovog Pirla Bila Kisa nije mnogo zabrinuo domaće, jer je Gokan Tore u nadoknadi rešio pitanje pobednika.

SENT ETJEN - EVIJAN (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 3:0

Sent Etjen je suvereno došao do pobede. Vi ste ih lepo pročitali, oni su to ispoštovali. Još u prvih dvadeset minuta Amuma je sjajno proigrao Gradela i Van Volfsfinkela, da bi u drugom poluvremenu i sam postigao pogodak krunisavši perfektnu partiju. Čak ni ulazak Miloša Ninkovića u 65. minutu nije pomogao gostima da izbegnu ubedljiv poraz.

EKSCELZIOR - AJAKS (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:2

Ajaks vam je delovao kao siguran fiks, ali na poluvremenu ste se već pitali da li ste možda pogrešili. Srećom po vas, niste, pošto su Van Der Horn u 83. i Rišairo Živković u 88. minutu postigli po gol i tako doneli vama dobitak. Bilo je gusto, ali ste se izvukli.

KAJZERSLAUTERN - SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:0

Kajzerslautern ističe kandidaturu za povratak u elitni rang nemačkog fudbala, a vi ste to dobro predosetili. Pobeda je mogla da bude i ubedljivija i manje dramatična da je Matmur postigao gol sa bele tačke u 17. minutu. No pomogao vam je Hofman pošto je u 73. minutu savladao golmana Rimana i tako popeo svoj tim na peto mesto na tabeli Cvajte.

BILBAO - ATL. MADRID (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:3

Posle prvih 45 minuta mislili ste da ste promašili jedan od najsnažnijih fikseva dana, pošto je Bilbao vodio sa 1:0, a meč je bio krajnje nezanimljiv i pun faulova. Ali u drugom delu je Simeone inspirisao svoje igrače kako samo on to ume, pa su dva pogotka Grizmana i jedan Raula Garsije sa penala bili dovoljni šampionu Španije da ostane u trci za novi trofej.

PRECRTANO

FJORENTINA - EMPOLI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Verovali ste u tim Vinčenca Montele, ali vas je on razočarao, iako je poveo u prvom poluvremenu preko sjajnog Vargasa. Međutim, Lorenco Toneli je i njima i vama pomrsio račune u 57. minutu, pošto od tada firentinski tim nije mogao da se vrati u prednost. Na taj način su propustili priliku da se izjednače sa Đenovom na šestom mestu.

NJUKASL - SANDERLEND (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Jedan od najljućih ostvrskih derbija ostavio vas je praznih šaka. Sanderlend je došao do rekordne četvrte uzastopne pobede u mečevima sa Njukaslom. Pogodak je postigao Adam Džonson na samom kraju utakmice i na taj način slomio srca domaćih navijača, ali je svom treneru Gasu Pojetu dao pravi razlog za sreću.

SAMPDORIJA - UDINEZE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2

Mihajlovićev tim postao je vredan vašeg poverenja posle fantastičnog početka sezone, koji skoro niko nije očekivao od njih. Međutim, u prvom Mihajlovićevom susretu sa Dejanom Stankovićem došlo je do podele bodova. Sampdorija je gubila na poluvremenu, izjednačio je Manolo Gabijadini u 60. minutu i dao nadu svojim saigračima da bi ipak mogli do pobede. Ipak pobede nije bilo, samim tim ni vašeg pogotka.

LIVERPUL - ARSENAL (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:2

Veliki deo kladilaca se uzdao u pobedu Arsenala, i umalo da je pogodio. Međutim, pogotkom Škrtela u sudijskoj nadoknadi vremena zatresla se Vengerova klupa i pocepao vaš tiket. Golove za goste postigli su sjajni Žiru i Debiši, dok je prvi gol za Redse dao Kutinjo posle lepog dodavanja Džordana Hendersona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.